DUYURULAR

1979 tarihinde kurulan büyük bir kuruluş

Tüyap Otel

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ismi ile 28 Haziran 1979 tarihinde Bülent Ünal tarafından İstanbul’da kurulmuş olan şirket, fuar ve fuarcılık ile ilgili her türlü organizasyonda faaliyet göstermektedir. 28 Haziran 1979’da İstanbul’un Büyükçekmece semtinde kurulmuş olan bu yapı ilk projeleri için Etap Marmara ve İstanbul Spor ve Sergi Sarayı’nı kullanmıştır. Bu iki yapının kullanılmasının ardından git gide artış gösteren fuar ve fuarcılık ile ilgili organizasyonlarda çok daha profesyonel bir şekilde var olabilmek adına İstanbul Sergi Sarayı 30 Mart 1987’de fuar merkezinin uzun vadede ihtiyacını karşılaması için faaliyete geçirilmiştir. Giderek modernleşen dünya standartlarına uygun olması ve çok daha büyük projelere imza atılabilmesi için 1996 yılında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi faaliyete geçirilmiştir. Tüyap, toplamda 60.000 metre kare açık, 60.000 metre kare kapalı fuar alanı ile ülkemizde özel sektörün sahip olduğu en büyük fuar merkezi olma özelliğini taşımaktadır.


Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’ne herhangi bir etkinliğe gelecek olan yerli ve yabancı misafirler için Tüyap otel ve bu otellerin sağlamış olduğu şartlar son derece büyük bir öneme sahiptir.

Tüyap Otel Hizmetleri

Tüyap, Türkiye’nin özel sektörde sahip olduğu en büyük fuar ve kongre merkezidir diye belirtmiştir. Ülkemizin en büyük fuar ve kongre merkezinde çeşitli kongreler ya da fuar etkinliklerine katılacak olan gerek ülkemizden gerekse yabancı ülkelerden gelen misafirler Tüyap’ı merak ettikleri kadar Tüyap otel hizmetlerini de merak etmektedir. Tüyap otel hizmetleri de en az Tüyap Beylikdüzü Fuat ve Kongre Merkezi’nin sağlamış olduğu hizmetler kadar geniş çaplı ve moderndir. Tüyap otel ve bu otellerde misafirlere sunulan hizmetlerin başında rahat ve konfor gelmektedir. Konaklayan misafirlerin kendilerini evlerinde gibi rahat bir ortamda hissetmeleri için ellerinden gelenin fazlasını yapan otel yetkilileri yalnızca konforu değil, kişilerin sağlığını da düşünmektedir.

Türk, Osmanlı ve dünya mutfaklarının muhteşem lezzetleri ile bir araya gelmiş harika yemekler ve misafirlerin ruhen rahatlamasını sağlayacak birbirinden güzel masaj ve spor merkezleri ile Tüyap otelleri hizmetinizdedir.